Sign in to follow this  
Followers 0
CHIEF500

Hey Tim what's this?

Rate this topic

16 posts in this topic

FYI

Member profile corrupt (blank): '7846'

 

» Please use your browser's back button to return.

 

Been getting it quite a bit the last few minutes trying to get back to forums.

Share this post


Link to post
Share on other sites

just received the same message... eek.gif

 

Member profile corrupt (blank): '7846'

 

 

and the site has been slow all day... thought just work puter but same at home...

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's what was causing the problems a little bit ago...that profile got blanked out somehow (corrupted) icon25.gif

 

No idea who they were, but their profile is now gone redface.gif I'm going to check the latest backup and try to get their profile from it and see if we can't get them back smile.gif

 

TimS

Share this post


Link to post
Share on other sites
He took "search" with him also... redface.gif

 

Until I can figger out exactly what happened this afternoon, I'm gonna have to hang on to the search...sorry redface.gif

 

TimS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to register here in order to participate.

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.