Sign in to follow this  
Followers 0
spencer1

Daiwa Sealine sl20sh Magnet problem!?

Rate this topic

5 posts in this topic


I just bought a used Daiwa Sealine sl20sh and when i took off the sideplate to look for the magnets, i couldnt find any! The spool is missing the little metal prong that you slip the magnets on, along with the red and white magnets. Any ideas on where i can get the replacement magnets and the replacement metal piece, or any ideas on what i could do? heres a picture of the spool with the missing magnets-daiwa 006.JPG



 


Share this post


Link to post
Share on other sites

I just bought a used Daiwa Sealine sl20sh and when i took off the sideplate to look for the magnets, i couldnt find any! The spool is missing the little metal prong that you slip the magnets on, along with the red and white magnets. Any ideas on where i can get the replacement magnets and the replacement metal piece, or any ideas on what i could do? heres a picture of the spool with the missing magnets-600x450px-LL-2b0162de_daiwa006.jpeg

 

 

The red & white "thingys" are not magnets. They are centrifugal weights. You are also missing the shaft that they ride on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ATTACHMENT=4490]Daiwa_SL20SH(1).pdf (59k. pdf file)[/ATTACHMENT]

 

 

You need to order parts #19, 73 & 74

 

Google Mikes Reel Repair, they should be able to help with your needs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to register here in order to participate.

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.