Sign in to follow this  
Followers 0
longcaster

can't watch You Tube

Rate this topic

9 posts in this topic

Got a link to the thread where this happened? I have Chrome installed and am not afraid to fire it up to check out a boo-boo :th:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Got a link to the thread where this happened? I have Chrome installed and am not afraid to fire it up to check out a boo-boo :th:

 

Tim, it was happening in all the videos in multiple forums.

 

The J.Skinner bucktailing one is an example.

 

But guess what?

 

Today, not one problem on any of the six or eight I wave watched today, including the J Skinner one.

Share this post


Link to post
Share on other sites


When something like this happens all of a sudden the first thing you should do is restart your computer. Everything doesn't always load correctly at start-up and instead of chasing a problem that might not even exist, it's best to restart the computer to see if it fixes itself. 


Share this post


Link to post
Share on other sites

When something like this happens all of a sudden the first thing you should do is restart your computer. Everything doesn't always load correctly at start-up and instead of chasing a problem that might not even exist, it's best to restart the computer to see if it fixes itself. 

 

On the day in question, after several videos would not work on SOL, I watched videos in another forum.

 

Also that day I did download updates to Windows" that required a restart, but stuff still did not work on SOL.

 

However if I went to You-Tube I could watch the video.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to register here in order to participate.

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.