Sign in to follow this  
Followers 0
Oneofour

Having problems posting threads.

Rate this topic

4 posts in this topic

I'm not sure what the problem is--you're a member of the 1000 post club and have been here since 2006. I just looked at the control panel and you are BST enabled. You should shoot Tim an e-mail or PM and have him look into it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks ditch, will do. I havent had the problem before and I dont think the issue is that I am not enabled to use the forum...it is more like a connection issue, but for some reason I was able to post here. maybe it has to do with my connection for some funky reason.

Share this post


Link to post
Share on other sites
View Postthanks ditch, will do. I havent had the problem before and I dont think the issue is that I am not enabled to use the forum...it is more like a connection issue, but for some reason I was able to post here. maybe it has to do with my connection for some funky reason.

 

Let me know what happens...I don't see any reason why you shouldn't be able to post there either redface.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to register here in order to participate.

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.