Search the Community

Showing results for tags 'geary'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • New Features
  • Other

Forums

  • Stripers Online Forums
    • Main Forum
    • Fly Fishing
    • Boating and Boat Fishing
    • Freshwater Fishing
    • Kayaking and Kayak Fishing Forum
    • Beach Buggy Forum
    • Fishing Industry Insiders
    • Tackle Collectors
    • Buy/Sell/Trade Forums
    • Commercial BST Forum
  • Community Forums
    • The Town Tavern
    • Sports Forum
    • Political Graffiti
    • The Enfield Forum
    • The Real Outpost
    • Memorial Forum
    • Food Fling Forum
    • Bugs, Issues and Platform Comments
  • How-To Forums
    • Do It Yourself
    • Outdoors Digital Photography and Video
    • Rod Building Forum
    • Fly Tying Forum
    • Lure Building
    • Steve‚Äôs Cooking Your Catch
    • Distance Casting Forum
    • Reel Maintenance and Repair
  • Regional Forums
    • Coastal Maine/NH Fishing
    • Massachusetts Fishing
    • Rhode Island Fishing
    • Connecticut Fishing
    • Long Island/NY Fishing
    • New Jersey Fishing
    • Pennsylvania Fishing
    • DelMarVa Fishing Forum
    • Chesapeake Bay Fishing
    • Hatteras/OBX Fishing
    • Florida Fishing
    • West Coast Fishing
    • Bottom Fishing
  • Clubs and Organizations
    • Ditch Trolls

Found 1 result

  1. Can't quite get my Tranx 300 back to normal performance after my first breakdown of it. With the drag loosened all the way from 0 to about 33%, everything feels fine... once I tighten down the drag star to about half and beyond, this also is having a moderate lock up effect of the handle turning. Although the reel does function, this issue creates a distinct and persistent knocking sound and vibration of the whole reel in hand as you turn the handle. In light drag scenarios this is unoticeable, but when I go to use this reel for flippin and punchin with fully engaged drag it will be an issue. Any thoughts/suggestions? Have reassembled the handle/tension nut/spring/etc portion of the reel several times now and nothing seems to mitigate. Thanks for any help!