Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fuel primer'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Stripers Online Forums
    • Main Forum
    • Fly Fishing
    • Boating and Boat Fishing
    • Freshwater Fishing
    • Kayaking and Kayak Fishing Forum
    • Beach Buggy Forum
    • Fishing Industry Insiders
    • Tackle Collectors
    • Buy/Sell/Trade Forums
    • Commercial BST Forum
  • Community Forums
    • The Town Tavern
    • Sports Forum
    • Political Graffiti
    • The Enfield Forum
    • The Real Outpost
    • Memorial Forum
    • Food Fling Forum
    • Bugs, Issues and Platform Comments
  • How-To Forums
    • Do It Yourself
    • Outdoors Digital Photography and Video
    • Rod Building Forum
    • Fly Tying Forum
    • Lure Building
    • Steve‚Äôs Cooking Your Catch
    • Distance Casting Forum
    • Reel Maintenance and Repair
  • Regional Forums
    • Coastal Maine/NH Fishing
    • Massachusetts Fishing
    • Rhode Island Fishing
    • Connecticut Fishing
    • Long Island/NY Fishing
    • New Jersey Fishing
    • Pennsylvania Fishing
    • DelMarVa Fishing Forum
    • Chesapeake Bay Fishing
    • Hatteras/OBX Fishing
    • Florida Fishing
    • West Coast Fishing
    • Bottom Fishing
  • Clubs and Organizations
    • Ditch Trolls

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


birthdate

Between and

About Me:


Interests (Hobbies, favorite activities, etc.):


What I do for a living:


Location

Found 1 result

  1. So I guess I should go buy some lottery. Ran my 4HP Evinrude on my dingy for fishing for the past 3 years. Changed the impeller this past winter and everything has been fine. Took it out 6 times fishing this year and running top shape. Came back from fishing few days ago and put it in a tub to clean it. Ran for a about 2 min then stalled. Tried to start it again and it wouldn't for the life of me. Had to put it away as it was a hot day. Today took stuff apart to see, everything looks well EXCEPT I wasn't getting fuel at the fuel pump fitting. Traced it back to the line all the way to the primer which is faulty. Primer seems working and firm after pumping it. Had another old spare bulb and changed the line and voila , engine works! Guess some of these things are just had to be changed every (few?) years. Guess I was just lucky this time.
×
×
  • Create New...